top of page

TJÄNSTER

Avverkning 

Vi har erfaren och utbildad personal som vet vad dem gör i skogen och ser till att de bästa görs för skogens fortsättning. Vi ser till att din skog kommer få en så bra möjlighet att fortsätta växa och att bevaras så långt fram i tiden som möjligt. För en fin skog är för många en plats där man kopplar av och återhämtar sig. Vi erbjuder det högsta på marknaden för virket som vi tar hand om för att just du ska få ut det bästa.

Flisning 

Vi tar hand om din grot som du har liggande sedan innan eller sen vi har avverkat. Vi fixar ut groten till vägkant och ser till att just din skog kommer få så bra näring som möjligt. Vi kommer och flisar hos dig för att få en perfekt syn in i skogen. Vårat prio är att alltid göra så snyggt efter oss och att göra er kunder så nöjda det bara går. Har du liggande i skogen eller vid vägkant hör av dig så kollar vi på det bästa för dig. 

En lunch paus på fram eller baksidan på kontoret och solen tittar fram och man ser utöver en perfekt trädgård, finns det något bättre? Har du inte det, här av dig så fixar vi till den känslan till erat kontor. Vi utför större trädgårdsarbeten för att just ni ska få den absolut finast trädgård man kan få. 

Trädgårdsarbete 

bottom of page